×

Feel free to contact us anytime

please call: +31 (0)50 367 71 97
or mail your question:

IWCN Webinar: English language skills for HR Professionals

December 17, 2020

Hi English speakers! Unfortunately this webinar will only be given in Dutch, specifically to help Dutch HR Professionals to use the best possible words when speaking English in an HR context. Tune in for our other events, though! 

Op donderdag 17 december organiseert het IWCN samen met het Talencentrum van de Rijksuniversiteit Groningen een webinar over het gebruik van Engels in een HR context. Wat zijn de beste woorden om te gebruiken in het Engels – en welke termen moet u juist niet gebruiken? 

Voert u als HR professional veel Engelstalige gesprekken met internationale medewerkers? In deze webinar geven we handvatten en tips voor het succesvol communiceren in een internationale setting binnen het HR-werkveld, met veel aandacht voor het vergroten van uw woordenschat.

Deze webinar wordt gehost door IWCN, en ingevuld door het Talencentrum van de Rijksuniversiteit Groningen. Het Talencentrum biedt naast taallessen ook trainingen voor bedrijven in o.a. interculturele communicatie.

Zoals bij alle eerdere webinars wordt het programma verzorgd door experts die na de presentatie graag al uw vragen beantwoorden. Die kunt u tijdens en na de sessie stellen via de chat. Mocht u of uw organisatie daaropvolgend nog steeds met vragen zitten, dan kunnen ze u altijd specifiek advies bieden. 

Details

Date: December 17, 2020

 

Time: 10:00

 

Location: online

 

More Information